Presentkort massage Stockholm

Söker du en present till någon du tycker om? Ett presentkort på massage är en uppskattad gåva som passar både till födelsedagen, mor- & farsdag, elitidrottaren, som julklapp eller bara för att göra någon glad. Så vare sig du söker en present till mamma, pappa, svärmor, pojkvän, flickvän eller en kollega kommer en massage hos oss garanterat att uppskattas. Du beställer enkelt ditt presentkort här via hemsidan, eller ring oss om du vill besöka en av våra butiker.

  • Beställ på hemsidan
  • Få presentkortet skickat som .pdf direkt till din mail
  • Kan beställas hem på posten
  • Kan beställas som ett personligt klippkort som gäller som friskvård

Sthlm Physique har tre praktiker i Stockholm City, Södermalm och St: Eriksplan. I avslappnad miljö där fokus alltid ligger på kunden erbjuder vi den bästa massagen till det bästa priset.

Gå till webbshopen >

Vilken massage ska du ge som present?

Spänd eller stressad? Vår klassiska massage innehåller bl.a. djupa knådningar, töjningar och tryck för att behandla stela muskler samtidigt som det ger avslappning. För den som idrottar eller som vill komma åt lite extra djupt kan vi rekommendera vår idrottsmassage som är något kraftfullare än vanlig massage. Idrottsmassagen har tre huvudsakliga effekter:

  • Muskler med förhöjt nervpåslag slappnar av
  • Hämmar bildandet av inflammatoriska proteiner efter träning
  • Hjälper dig förändra rörelsemönster för att komma ur en smärtcirkel

Idrottsmassage är det vi på Sthlm Physique är mest kända för, men oavsett vilken typ av massage som väljs arbetar vi ständigt med vidareutbildningar för att bibehålla vår höga kunskapsnivå.

Telefon

08-34 28 10

Sthlm Physique City

Klara norra kyrkogata 23
T-bana: Hötorget/Centralen
Email: martin@massagestockholm.se
Web: www.massagestockholm.se